Hvem er vi?

Profil
Se vores hundeSe seneste kuld
Avl siden 2003

“Vores mål som opdrættere er at avle sunde hunde med gode brugsmæssige egenskaber, hunde som nerve mæssigt er godt funderede.”

Vores historie

Kennel Metla’s: Navnet er en sammenskrivning af mit navn Mette Møller Larsen.

Jeg startede i Schæferhundeklubben i 1999. Jeg har deltaget til Sporhunde DM med min første hund. I 2003 købte jeg ChaDe’s Kichi, som jeg siden har stillet seks gange til DM i BHP3 / IPO3, med bedste resultat som no. 5. Jeg vil sideløbende med avlsarbejdet fortsat deltage i diverse konkurrencer. Efter at Kichi er blevet pensioneret, har jeg gået med vores eget opdræt. Først med Metla’s Alpha og Metla’s Cille, hende har jeg deltaget ved et IPO3 DM med. Min nye konkurrence hund er Metla’s Isolde.

Henrik startede sin hunde karriere med Metla’s Allonzo som han har deltaget til DCH’s IGP3 DM med. Nu træner han med Metla’s Hekla som han ligeledes har deltaget ved DCH’s IGP3 DM med.

Fokus på trivsel og sunde hunde
Vores Mission

Vores mål som opdrættere er at avle sunde hunde med gode brugsmæssige egenskaber, hunde som nerve mæssigt er godt funderede. Jeg mener at vores tæve materiale kan bidrage med en stabilitet og bund, som vi i dag skal være meget beviste om at få videreført i vores opdræt. For os er det at have et kuld hvalpe en stor oplevelse og vi ønsker at være 100% med i det begge to, for dermed at sikre den allerbedste socialisering i den tid vi har hvalpene hos os.

Hvem er ejerne?

Mette Møller Larsen

Henrik Enevoldsen Pausgaard